Dnia 26 kwietnia 2017 roku w giżyckiej Ekomarinie odbyła się… Nie, nie możemy napisać „niecodzienna impreza”! Byłoby to kłamstwem z naszej strony i to wierutnym, gdyż gry planszowe właściwie opanowały już całe Giżycko. Ale od początku …

Dnia 16.06.2016 roku w giżyckiej Ekomarinie odbyła się uroczysta gala wręczenia nagród zwycięzcom konkursu „Nauczyciel (nie)zwykły”. Impreza została zorganizowana przez Klub Młodego Nauczyciela działający przy ZNP w Giżycku.  Głównymi organizatorkami były Magdalena Czaus, Marta Fedusio, Iwona Kostyła, Magdalena Grygiencza, Anna Górska, Sylwia Melnik oraz Mariola Szerenos. Działanie wspierane było również przez Prezes Oddziału ZNP w Giżycku – Panią Janinę Rusznicką  oraz pozostałych członków KMN.

W dniach 03-05 czerwca 2016r. w Sokółce odbył dziewiąty ogólnopolski zjazd młodych nauczycieli. Magdalena Czaus i Marta Fedusio wraz z Prezes oddziału Janina Rusznicką wzięły udział w przygotowanych szkoleniach i atrakcjach. Program zjazdu była napięty i jak już zdążyliśmy się przyzwyczaić wypełniony szkoleniami przydatnymi w pracy nauczyciela.

Plakat nagKonkurs plastyczny, literacki, graficzny

"Nauczyciel (Nie)zwykły"

Kolejna inicjatywa Odziałowego Klubu Młodego Nauczyciela.

Serdecznie zapraszamy do uczestnictwa.

Pliki do pobrania:

Regulamin Konkursu

Karta zgłoszenia

szkolenie int nagKlub Młodego Nauczyciela w Giżycku zaprasza na wiosenne szkolenie Wszystkich chętnych: klubowiczów, nie klubowiczów, starszych, młodszych, KAŻDEGO kto ma ochotę spędzić miło czas i dowiedzieć się czegoś nowego. Szczegóły spotkania dostępne na plakacie.

Zapraszamy :)